Profiel van BinSport

BinSport uit Amsterdam is op zoek naar een sportmaatje

BinSport

BinSport

Geslacht
vrouw
Woonplaats
Amsterdam
Ik zoek een
vrouw
Tussen de
20 en 40 jaar
  • Squash
  • Fitness
  • Boogschieten
  • Pilates
  • Vechtsport

WAAR: Squash City Amsterdam
WANNEER: liefst 's ochtends, aantal keer in de week. In bezit van daluren abonnement.

Ik ben niet op zoek naar iemand om gesprekken mee te voeren tijdens het sporten, dus je kunt lekker je eigen ding doen. Het gaat mij meer om de afspraak dat we samen gaan, zodat ik tenminste ook echt ga. ;D
Geen zorgen, ik zal je niet doodzwijgen, ben verder dol op gezellig kletsen en lach graag, dus grapjes tussendoor zullen er zeker zijn.

Fitness level is beginner. Ik wil serieus aan de slag gaan, lijkt me heel leuk om samen met iemand te sporten en goede resultaten te behalen. Jouw niveau maakt niet uit, maar vind het wel leuk als je net als ik er voor wil gaan. Kunnen we elkaar motiveren. :)

Voor een goed potje squash hoef je (nog) niet bij mij te zijn, eveneens beginner en die regels boeien mij eerlijk gezegd ook niet zo veel. Ik vind het vooral lekker om die bal tegen de muur aan te meppen. Ik heb 2 rackets, dus probeer het gerust eens met me uit. ;D

Zag toevallig boogschieten tussen het rijtje staan. Al eerder overwogen een beginnerscursus te volgen om daarna wellicht lid te worden, maar nog niet van gekomen. Dus super leuk om iemand te vinden die dat doet! Bij K.N.H.S. Concordia het liefst (denk ik).

Contact je sportmaatje

Je moet eerst inloggen voordat je een bericht kan versturen. Heb je nog geen account? Registreer je dan nu en neem contact op met BinSport.